Samfunnsansvar

 

Åpenhetsloven og Prostage AS

- vår forpliktelse til menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.

 

Åpenhetsloven tredde i kraft 01.07.2022. Formålet med denne loven er å fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i forbindelse med produksjon av varer og levering av tjenester, og sikre allmennheten tilgang til informasjon om hvordan virksomheter håndterer negative konsekvenser for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold. (§1).

 

Prostage AS er en ledende distributør av kvalitetsprodukter innenfor segmentene lyd, lys, AV og sceneutstyr. Siden oppstarten i 2008 har selskapet opparbeidet seg en betydelig agenturportefølje, og vi representerer i dag en rekke sterke merkenavn innenfor sine respektive produktområder.

 

Åpenhetsloven er implementert på styrenivå i virksomheten, og i 2023 investerte vi i Factlines Sustainable Procurement, som er et verktøy som bistår oss i kartleggingen og oppfølgingen av våre leverandør. Les mer om vårt samarbeid her.

 

Vi har etablert følgende retningslinjer og rutiner for å håndtere faktiske og potensielle negative konsekvenser for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold:

  • Vi følger nasjonale og internasjonale lover og forskrifter knyttet til arbeidsforhold, inkludert rettferdig lønn, arbeidstid, helse og sikkerhet på arbeidsplassen, og likestilling.
  • Vi fremmer et inkluderende arbeidsmiljø som respekterer mangfold og motvirker diskriminering og trakassering.
  • Vi oppfordrer våre leverandører til å respektere menneskerettigheter og etablere gode arbeidsforhold i sine egne virksomheter.
  • Vi tar ansvar for å sikre at våre produkter er produsert under forhold som ivaretar arbeidernes rettigheter og velferd.

 

Det er ikke avdekket brudd på våre krav i forbindelse med årets aktsomhetsvurdering. Vi importerer varer fra Asia, blant annet Kina og Taiwan, og er ekstra oppmerksomme på å ivareta menneskerettigheter og forebygge korrupsjon i disse samarbeidene.

 

Prostage vil fortsette arbeidet med å fokus på menneskerettigheter og etiske retningslinjer hos våre samarbeidspartnere, samt sette enda større fokus på dette internt i selskapet.

 

Kontakt oss dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om rapporten.

 

 

Oslo, 30.06.2023

 

Prostage AS

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.